Spelt zuurdesembrood

Naturel met boerenkaas

Brood en kaas

Wereldwijd staat Nederland bekend om zijn heerlijke kazen. De authentieke desembroden van besteldesembrood.nl zijn dan ook heerlijk in combinatie met een lekkere Hollandse Gouda. Een Hollandse Gouda onderscheid zich van andere kazen door zijn prachtige goudgele korst en ronde vorm.

De boeren Goudse kazen horen absoluut bij onze favorieten, bij de Bier&Brood selectie van besteldesembrood.nl ontvang je een lekker boeren paprika-ui kaasje.

 

boerenkaas, heerlijk op desembrood

Ondanks dat fabriekskaas ook best lekker kan zijn, zal het nooit dezelfde volle smaak als boerenkaas hebben. Besteldesembrood.nl gaat dus altijd voor boerenkaas. Boerenkaas is ontzettend lekker bij het desembrood van bestelbrood.nl, de pure en volle smaak van deze kaas komt erg goed tot zijn recht op ons desembrood. Net als desembrood is deze kaas een ambachtelijk product waar veel handwerk bij komt kijken. Deze aandacht voor het product proef je gegarandeerd terug. Nu is het geven van aandacht aan een product vanzelfsprekend niet voldoende, er komt ook vakwerk kijken bij het maken van ambachtelijke producten zoals brood en kaas. In de productie van kaas moet als eerste de melk nauwkeurig verhit worden tot de juiste temperatuur. Tijdens het verhitten zullen de schadelijke bacteriën doodgaan maar zal de smaak behouden blijven. Ook het rijpingsproces vereist kennis en vakmanschap, het klimaat waarin de kazen rijpen moet namelijk precies goed zijn. Nu zijn wij van besteldesembrood.nl geen experts op het gebied van kaas maar wat we wel weten is dat Hollandse boerenkaas uitzonderlijk lekker is en wij nooit meer terug willen naar fabriekskaas.

Onze tip is ga eens opzoek naar een ambachtelijke kaasboerderij bij jou in de buurt, koop een lekker stuk kaas, bak een desembrood en geniet van een onvergetelijke lunch.

De naturel desembroden combineren wij het liefst met een kruidige boerenkaas. Boerenkazen vind je in verschillende rijpingen en smaken. Vaak mag je bij een kaasboerderij wel het een en ander proeven om een betere keuze te kunnen maken. Wij combineerden het spelt volkoren brood met een belegen brandnetel kaas, heerlijk!

Wij zijn benieuwd naar jou combinatie, deel jou desembrood met boerenkaas met @besteldesembrood.nl

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille