Zuurdesembrood online bestellen

Waarom ik zo van brood hou? Je leest het hier…

Boterhammen…

Als bakkersdochter zou ik natuurlijk een groot fan moeten zijn van boterhammen.. Ontbijt, lunch, tussendoor… boterhammen! Maar eerlijk gezegd ben ik eigenlijk helemaal geen fan boterhammen, nouja dat wil zeggen van boterhammen die een hele morgen in zakje of bakje hebben gezeten. En nog net niet verpletterd zijn door rest van mijn tas-inhoud. Maar dan zijn er ook boterhammen van een heel ander kaliber, boterhammen zoals ik ze als kind at, elke morgen vers, met een knapperige korst en zijdezachte binnenkant… HEERLIJK!! Ik denk dus stiekem dat ik als bakkerdochter nogal verwend ben met mijn boterhammen.  Het liefst ontbijt, lunch én dineer ik met boterhammen zoals deze zuurdesembroden. Met besteldesembrood.nl kan ik nu heel makkelijk elke dag een zuurdesembrood bakken.

Zuurdesembrood bakken van besteldesembrood.nl

De zuurdesembroden van besteldesembrood.nl bak je zelf naar wens af. Dus precies wanneer het jou uitkomt, hierdoor heb je dus altijd de beschikking over verse, knapperige boterhammen. En het kost eigenlijk heel weinig tijd, ik zet de oven aan zodra ik uit bed kom. Na een minuutje of 10 als de oven de 200 graden bereikt heeft, doe ik het brood erin. Ondertussen zoek ik nog even mijn spullen voor die dag bij elkaar. Tegen die tijd is mijn verse zuurdesembrood klaar om gegeten te worden.

eigenlijk kan er niets op tegen het aansnijden van een vers zuurdesembrood

Het knisperen van de korst, de warme damp en de overheelijke geur…. daar kun je mij wel wakker voor maken! Mijn advies: beperk dit genieten niet alleen tot de weekenden maar maak van elke dag een lekker feestje met vers zuurdesembrood bakken.

Wat ik veel zie in onze bakkerswinkels is dat klanten in de weekenden allerlei lekkernijen meenemen (gezond en iets minder gezond, haha). Maar dat ze door de week de hele week boterhammen uit de diepvries eten. Zo jammer, want eigenlijk kun je in een handomdraai elke morgen verse boterhammen eten en dat is zo veel lekkerder!

Bestel hier de heerlijkste zuurdesembroden en maak van elke dag een feestje!

Liefs,

Elsbeth

 

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille