Zuurdesembrood online bestellen

Altijd vers brood in huis

altijd vers desembrood in huis

Met besteldesembrood.nl heb je altijd verse producten in huis. Online bestellen, thuis afbakken en serveren. Heerlijk desembrood uit je eigen oven. Het brood wordt gemaakt naar ambachtelijk recept en goed verpakt, zodat het nog weken houdbaar is.

Desembrood

zuurdesembrood bakken

Zuurdesembrood is hip. Deze broodsoort waarbij (zuur)desem gebruikt wordt als natuurlijk rijsmiddel wordt ook wel zuurdesembrood of natuurdesembrood genoemd. Desembrood is een natuurlijke broodsoort, met een veel vollere, rijkere smaak dan klassiek brood. Het gebruik van desem is een natuurlijkere manier van brood maken, en dat proef je!

 

besteldesembrood.nl

online bestellen, thuis bakken

Met besteldesembrood.nl heb je altijd verse producten in huis. Online bestellen, thuis afbakken en serveren. Heerlijk desembrood uit je eigen oven. Het brood wordt gemaakt naar ambachtelijk recept en goed verpakt, zodat het nog weken houdbaar is. De borden worden in een strikt hygiënische omgeving verpakt, dit in combinatie met het zuurstofarm verpakken maakt dat de broden buiten de diepvries weken lekker blijven. Het enige wat jij hoeft te doen is het brood bewaren op een koele (max. 20°C) en donkere plaats.

 

Stel zelf samen Kies zelf en bestel KLIK HIER
Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille