TOSTI van cranberry zuurdesembrood door Kuukskes

Afgelopen week daagden wij verschillende foodies uit om aan de slag te gaan met ons zuurdesembrood.

Stuk voor stuk maakten ze heerlijke gerechten met onze zuurdesembroden. Omdat ik jullie ook graag wil inspireren met unieke zuurdesembrood recepten deel ik ze graag. De eerste die ik met jullie wil delen is gemaakt door Kelsey van http://www.kuukskes.nl/. Zij maakte een heerlijke zoete tosti met brie, blauwe bessen en lemon curd. Alleen al bij het lezen van haar recept liep het water mij in de mond.

Cranberry zuurdesembrood

Met de paasdagen voor de deur is dit recept echt een aanrader!

Dit vindt Kelsey trouwens van ons brood: ‘Qua smaak van dit brood zou ik sowieso aanraden om het een keer te proberen. Ik vind het brood erg lekker. Ten eerste is het rijkelijk gevuld met cranberries, is de korst goed krokant na het bakken en het brood is ook geschikt om te roosteren, of in dit geval om te bakken in de pan als tosti.’

Leuk toch 🙂

Wil jij onze zuurdesembroden ook eens proberen? Bestel ze dan snel via https://www.besteldesembrood.nl/product/stel-zelf-samen/

Hier het recept:

Zoete tosti met cranberry zuurdesembrood, brie en blauwe bessen

 

Wat heb je nodig:

  • 100g blauwe bessen uit de diepvries
  • 1scheutje honing
  • 4 sneetjes cranberry zuurdesembrood gebruikt
  • smeerbare boter of margarine
  • 6 plakjes brie
  • 4el lemon curd

Zo maak je het:

  1. Verhit een pan op het vuur en doe de blauwe bessen er in. Doe de honing erbij en kook de bessen op een middenhoog vuur, tot ze knappen en sappig worden. Haal de pan dan van het vuur.
  2. Smeer boter op één van de zijden van de boterhammen. Draai de boterhammen om en verdeel de lemon curd over de sneetjes. Leg op twee sneetjes brood de plakjes brie. Verdeel de blauwe bessen er overheen, leg de andere sneetjes brood erop en bak beide tosti’s in de pan tot ze goudbruin zijn en de kaas is gesmolten.
Het resultaat!
Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille