Smoothiebowl recept

Nog meer ontbijt inspiratie – smoothie bowl

Lekker ontbijten met de granola bake it yourself van besteldesembrood.nl

Houd jij ook zo van een lekker fruitig ontbijtje? Dan is ontbijten met een smoothie bowl met granola echt een aanrader. Besteldesembrood.nl heeft voor jou een heerlijk recept bedacht om je bake it yourself Granola mee te combineren. Check dus snel ons recept voor een lekkere smoothie bowl. Naast heel lekker is een smoothie bowl ook nog eens heel gezond omdat hij boordevol vitamines en vezels zit.

 

Heerlijke smoothie bowl met granola

Als bakker heb ik geen tijd om s ‘morgens een uitgebreid ontbijt te maken. Daarom ben ik altijd opzoek naar handige ontbijtreceptjes die ik goed op voorraad kan maken. Zo kan ik s ‘morgens genieten van gezond ontbijt zonder dat ik nóg vroeger mijn bed uit hoef. De smoothie bowl is hiervoor ideaal, ik maak eens per week een hele blender vol wat ik vervolgens in porties verdeel. De porties vries ik in en elke avond laat ik een portie ontdooien in de koelkast. Even in een mooi schaaltje, wat vers gesneden fruit en Bake it yourself Granola erbij…. smullen maar! Zo ben ik in een kwartiertje klaar om naar de bakkerij te gaan!

recept smoothie bowl: Mango – Ananas – Kokos smoothie bowl met granola

Deze heerlijke mix van tropische ingrediënten is perfect voor de zonnige zomermaanden. In de zomer zijn deze fruitsoorten vollop verkrijgbaar dus kun je je ontbijtje maken met het lekkerste verse fruit. Maar niet getreurd, diepgevroren fruit is het hele jaar verkrijgbaar dus kan ook prima gebruikt worden.

Dit heb je nodig:
1 rijpe mango (of diepgevroren)
½ rijpe ananas (of diepgevroren)
3 el (soja) yoghurt
2 handjes Bake it yourself Granola (voor lekkere Bake it yourself Granola recepten klik hier)
2 el kokossnippers/reepjes
Vers fruit naar keuze

Zo maak je het:
Pureer de mango en ananas in de blender samen met de yoghurt. Verdeel het mengsel in de gewenste porties.
Verdeel de granola over de schaaltjes.
Versier het geheel mooi met vers fruit en kokossnippers.

Genieten maar!

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille