My bakerylife #6

5 dingen die laten zien wie ik ben…

In deze blog wil ik wat meer over mezelf vertellen. Ik noem 5 feitjes over mijn leven.

Oke.. laten we beginnen!

1. ik houd van Goes

Al ben ik geen ‘echte’ Zeeuw en praat ik (gelukkig) geen dialect. Ik ben erg blij dat ik opgeroeid ben in Zeeland. Mijn ouders namen de bakkerij over toen in 2 jaar was, mijn hele jeugd heb ik dus doorgebracht in de binnenstad van Goes. Wij woonden namelijk boven de bakkerij, een betere plek om op te groeien kan ik me niet voorstellen. Als kind van 3 had ik elke dag een vast patroon. Theetje drinken bij het reisbureau naast ons, daar hadden ze suikerklontjes in de vorm van bloemetjes (die ben ik later nooit meer tegen gekomen helaas). Een lolly in de kappersstoel én af en toe bietsen om een speelgoedje bij de Argentijn.

Na mijn studies in Utrecht en Amsterdam ben ik weer in Goes gaan wonen, samen met mijn man.

2. ik houd van Jan-willem

Met hem ben ik al samen sinds we 15 jaar zijn. We leerden elkaar kennen op de middelbare school en zijn sindsdien onafscheidelijk. Ik wil niet al te zoetsappig worden hoor, maar echt hij is de beste man die ik mij kan wensen. Augustus 2016 trouwden we, de warmste dag van het jaar, het was fantastisch.

3. ik houd van thee

Eigenlijk zou ik het eens bij moeten houden maar ik geloof dat ik elke dag anderhalve liter thee drink. Ik drink altijd thee van losse theebladeren want dat vind ik gewoon het lekkerst! Groene thee met verse gember en citroen is mijn all time favorite.

4. ik houd van mijn werk

Mijn werk, in alle veelzijdigheid, vind ik gewoon het allerleukste om te doen!

5. ik houd van variatie

Dit is een puntje wat niet altijd een positieve uitwerking heeft in mijn leven helaas. Ik kan namelijk niet heel lang hetzelfde doen, het liefst begin ik elke dag een nieuw project. Het gevolg is dat ik allerlei lopende dingen heb en op den duur door de bomen het bos niet meer zie. Maar elk ding wat ik doe, doe ik wel met 100% inzet én passie!

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille