Koolhydraatarm dieet met brood online bestellen

Koolhydraatarm dieet met brood

Een koolhydraatarm dieet met brood… Dat klinkt als onmogelijk, maar dat is het niet!

Binnen een koolhydraatarm dieet is er, surprise surprise, niet veel ruimte voor koolhydraten. Nu is het zo dat er in onze westerse voeding vaak wél een basis is van koolhydraten. Bij veel maaltijden wordt brood, pasta, rijst of aardappelen gegeten en juist deze voedingsmiddelen worden bij dit dit type dieet beperkt.

Verzadigd gevoel

Wanneer je deze voedingsmiddelen uit je eetpatroon schrapt, kan het lastig zijn om toch een verzadigd gevoel te krijgen. En… iets dat je eigenlijk niet mag, maakt altijd lekkerder!

voor- en nadelen van Koolhydraatarm brood

Het koolhydraatarme brood van Besteldesembrood.nl is het enige broodje op de webhop dat geen zuurdesembrood is. Wél bevat dit broodje 50% minder koolhydraten dan ‘normaal’ brood!

Dit koolhydraatarme brood is op andere punten ook verschillend met regulier brood. Zo bevat het broodje meer vezels, zaden en pitten. Dit zorgt ervoor dat een sneetje wel goed vult. Ook bevat het brood hierdoor meer eiwitten en vetten wat goed aansluit met de voedingswaarden die wél belangrijk zijn binnen een koolhydraatarm dieet. Zo is een sneetje koolhydraatarm brood juist een welkome aanvulling binnen dit voedingspatroon. Ook als het lastig is om aan voldoende voedingsstoffen te komen.

Waarom koolhydraatarm brood?

Voor velen is een koolhydraatarm dieet een middel om af te vallen en vet te verliezen. Maar, het eten van minder koolhydraten kan ook voor mensen met diabetes type 2 positieve uitwerkingen hebben. Hierdoor kan het medicijngebruik in sommige gevallen verminderd. Ook voor sporters kan het eten van dit type brood een welkome aanvulling zijn aan het dieet. Koolhydraatarm brood bevat veel eiwitten wat bijdraagt aan de ontwikkeling en het herstel van spieren.

Eerder deelde ik al eens een super gezond ontbijtje met koolhydraatarm brood. Die vind je hier op de blog!

Een koolhydraatarm dieet met brood is dus gewoon mogelijk! Wist je dat je het super gemakkelijk online kunt bestellen?

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille