Waar vind je onze zuurdesembroden in Middelburg?

Op zoek naar een zomers tripje?

Naast een dagje strand, kun je in Zeeland ook genieten van de leuke steden. En in deze steden kun je onze zuurdesembroden kopen, in deze blog lees je meer over waar je onze zuurdesembroden in Middelburg kunt kopen.

Wat leuk dat je deze blog leest! Dit keer wat meer over de roots van Besteldesembrood.nl. Alle broden van besteldesembrood.nl worden namelijk gebakken in onze bakkerij in Goes (Zeeland).

In Zeeland kun je onze zuurdesembroden gewoon in de winkel kopen. Dus als je nog opzoek bent naar een leuk tripje binnen NL, kom dan zeker eens langs in één van onze winkels.

Mijn favoriete stad in zeeland is Middelburg!

Al houd ik natuurlijk ook veel van de stad waarin ik woon, Goes. En Zierikzee is stiekem toch ook wel heel erg leuk! Oei, ik denk dat ik toch niet kan kiezen tussen deze drie toffe plaatsen in Zeeland. Maar goed in deze blog vertel ik je waarom je in ieder geval Middelburg gezien moet hebben!

#1 Je vind er DE leukste bakkerswinkel, de Smaak van Toen.

Oke, hij is van mezelf dus misschien ben ik wat bevooroordeeld. Maar als ik de reacties van onze klanten zo af en toe hoor, ben ik niet de enige die er zo over denkt!

bakkerswinkel met zuurdesembrood
De beste bakkerswinkel van Middelburg vind je in de langeviele

Naast deze bakkerswinkel vind je in de langeviele nog een heleboel toffe winkeltjes en boetiekjes. Het unieke aan deze straat is dat er bijna geen grote winkelketens in gevestigd, zijn alle winkels hier worden gerund door Zeeuwse ondernemers. En dat merk gelijk!

Nog even terug naar onze bakkerswinkel…

Ongeveer 5 jaar geleden startten wij hier met een nieuw merk en concept. We waren één van de eersten in Zeeland die een winkel openden met bijna alleen maar zuurdesembrood. Maar een aantal jaar later kan ik zeggen dat het de beste stap was die we konden nemen. Ondanks dat er al heel veel bakkers in Middelburg zaten wisten de mensen ons te vinden. Inmiddels hebben we een grote groep van vaste klanten die dagelijks genieten van de lekkerste zuurdesembroden in Middelburg.

Verschillende soorten zuurdesembrood
Een tafel vol met de lekkerste zuurdesembroden!

 

Zie ik jou in Middelburg?

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille