Fresh&Fast : Energy toast

Deze week weer een heerlijk Fresh&fast gezond zuurdesembrood receptje

Zuurdesembrood is namelijk een perfecte bron van koolhydraten, eiwitten én natuurlijk vezels. Gezond zuurdesembrood past dus heel goed in een gezond voedingspatroon.

Herken je dat?

Het moment dat je uit bed komt en jezelf gewoon een beetje slap voelt. Ik heb dat vooral de ochtend ná een lekker sportavondje. Niet ik nu zo ontzettend intensief sport maar ik probeer toch wel 2-3 keer per week actief bezig te zijn, op dit moment zwem en hardloop ik. Allebei sporten waarbij je veel calorieën verbrand, nadat ik gesport heb probeer ik me qua eten altijd een beetje in te houden zodat ik niet alles wat ik er zojuist ‘heb af gesport’ er direct weer aan eet.

Maar ja dan is daar natuurlijk altijd de volgende morgen…

En dan merk ik dat ik echt even wat extra’s nodig heb. Deze energy toast is dan echt een uitkomst! Ik toast het brood omdat ik het lekker vind dat het warm is en knapperig. Maar als je vers brood gebruikt van besteldesembrood.nl is dat helemaal niet nodig.

Wat heb je nodig voor 1 persoon?

1 of 2 sneetjes MEERZADEN zuurdesembrood van besteldesembrood.nl 

1/2 avocado

1/2 tomaat

4 mini mozzarella balletjes

Zeezout / peper

Zo ga je te werk:

Bak het MEERZADEN brood in 8 minuutjes op 200C knapperig, dit kun je ook al een dag eerder doel als je niet zo veel tijd hebt.

Snijdt 2 flinke plakken van het zuurdesembrood af en toast ze eventueel in de broodrooster.

Halveer de avocado. Wil je de andere helft bewaren? Verwijder de pit dan niet maar laat hem in de avocado, zo blijft hij langer goed.

Snij de avocado en de tomaat in partjes.

Verdeel de avocado en de tomaat over de boterhammen.

Doe de mozzarella ook op de toast en bestrooi met zout en peper.

Super Fast&fresh dus!

Geniet ervan!

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille