meer online tijdens de crisis

Zeeland op slot

Waar we normaal gesproken deze weken druk zijn in de voorbereidingen naar Pasen, merken we goed dat er veel dingen stil liggen. Afgelopen jaren maakten we bijvoorbeeld altijd kleine deegbolletjes waar schoolkinderen paasbroodjes van konden bakken. Dit zijn voor ons natuurlijk niet de orders waar we het van moeten hebben. Maar het geeft wel een leuke dynamiek aan de werkzaamheden van de bakkers. Wij maken namelijk het allerliefst mensen blij met onze producten. Dat families en vrienden samen genieten van lekker eten, dat toeristen kunnen smullen van onze appeltaart op het terras van één van onze horeca-klanten, dat opa’s en oma’s wat lekkers komen kopen voor de kleinkinderen die op de koffie komen… dat is waar we voor bakken, waar wel elke dag weer vol enthousiasme voor opstaan.

Nu zijn al deze dingen niet zo vanzelfsprekend, het fysieke contact moet tot een minimum worden beperkt. Maar toch zien wij de situatie niet somber in! We zijn ontzettend dankbaar dat wij ons vak nog kunnen uitoefenen. Dat wij juist nu voor onze klanten een medicijn mogen zijn tegen eenzaamheid.

En wat mij betreft, ik probeer mezelf geen zorgen te maken over te toekomst van ons bedrijf. Om vertrouwen te hebben dat er een einde komt aan deze situatie, en ik dan weer helemaal kan gaan voor die extra verkoop in de winkels, voor het optimale klantcontact en uitbreiden van onze horeca-klantenkring. En voor nu, laat ik mijn creativiteit de vrije loop en geniet ik van alle mooie initiatieven die er om mij heen ontstaan.

Iets anders waar ik nu opeens tijd voor maak, is online aanwezig zijn. Want waar mijn business zich normaal gesproken vooral offline (in de winkels) afspeelde merk ik dat mensen nu ook veel meer op zoek zijn naar online oplossingen. Zo zijn wij in onze bakkerij in Goes gestart met een contactloos pick-up point, hier kunnen mensen geheel contactloos hun bestelling afhalen.

Daarnaast hebben we natuurlijk nu ook onze webshop, www.besteldesembrood.nl en het is zo leuk om te zien dat mensen juist nu hier extra gebruik van maken. Dit maakt mij erg dankbaar!

Logo Bestel Desembrood Winkelwagen gratisverzending veiligbetalen Medaille